Çocuklar için Çarpım Tablosu

19-04-2023 16:49
Çocuklar için Çarpım Tablosu

Çocuklar için Çarpım Tablosu 

Çocuklar için çarpım tablosunu ezberlemek son derece zorlu olan süreçlerden birisi olmaktadır. Ancak Dikkat Atölyesi tarafından sizlere sunulan çocuklar için çarpım tablosu setleri ile bu süreç kolaylaşmakta, hatta eğlenceli hale gelmektedir.

Çocuklarınızın aritmetik problemleri daha hızlı ve doğru bir şekilde çözmesinin tek yolu çarpım tablosuna hakim olmalarından geçmektedir. Bu sebeple de çarpım tablosu sadece eğitim hayatlarında karşılaştıkları sınavlarda başarılı olmalarını değil aynı zamanda günlük hayatta karşılaştıkları birçok durumda da kullanılmaktadır. Çarpım tablosunun sahip olduğu bu özelliklerden dolayı da erken yaşlarda öğrenilmesi gereken becerilerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dikkat Atölyesi çocukların gelişimlerini her alanda destekleyen yaratıcı, kaliteli ve eğlenceli çözümler sunması ile bilinmektedir. Çocukların en zorlandıkları konulardan birisi olan çarpım tablosunun ezberlenmesinde de yine çocukların yanında yer alarak birbirinden farklı çocuklar için çarpım tablosu setleri üreterek çocukların yanında yer almaya devam etmektedir.

Yedi Günde Çarpım Tablosu

Dikkat Atölyesi olarak çocuklarımızın kolay bir şekilde çarpın tablosunu öğrenmesini sağlayacak Çocuklar için çarpım tablosunda ilk seçeneğimiz Yedi Günde Çarpım Tablosu adlı kitabımız olmaktadır. Bu kitabın bu kadar etkili olmasının sebebi çocukların eğlenerek öğrenmesine olanak sağlamasıdır. Bu sayede ezberlemek gibi sıkıcı bir işlevi eğlenceli hale getirerek çocukların çarpım tablosunu ezberlemesini değil öğrenmesini sağlamaktadır.

Yedi Günde Çarpım Tablosu’nun bu gücü ise içerisinde yer alan zeka sorularından gelmektedir. 0 ile 12 arasındaki tüm sayıların çarpımlarının öğrenilmesini sağlayan bu eğlenceli kitapta yer alan şaşırtıcı ve büyülü zeka soruları çocukları dikkatlerini çekerek çalışmayı zevkli hale getirmektedir.

Zeka soruları sadece çocukların çarpım tablosunu öğrenmesini değil aynı zamanda özgüvenlilerinin gelişmesini de sağlamaktadır. Özgüveni gelişen çocukların ise hem okul hem de özel hayatlarında daha başarılı oldukları bilinen bir gerçek olmaktadır.

Çocuklar için çarpım tablosu kitabında yer alan soruların kategorileri örüntü, matematik kavramı, aritmetik hesaplama ve zaman gibi alanlarda olmaktadır. Bu sebeple de çocukların problem çözme becerilerini her açıdan geliştirmektedir.

Sonuç olarak Dikkat Atölyesi’nin sizlere sunmuş olduğu Yedi Günde Çarpım Tablosu ile çocuklarınız sadece çocuklar için çarpım tablosu öğrenmekle kalmaz aynı zamanda birçok becerisinin gelişmesine de katkıda bulunur. Sizler de çocuklar için zorlu olan bu dönemi eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirmek isterseniz çocuğunuz için en uygun seçeneklerden birisi olan Yedi Günde Çarpım Tablosu kitabını onlara hediye edebilirsiniz.

Kolay Öğrenme Yöntemiyle ve Yedi Günde Çarpım Tablosu İkili Set

Ne kadar verimli ve etkin olduğundan daha önce bahsetmiş olduğumuz Yedi Günde Çarpım Tablosu kitabına ek olarak Kolay Öğrenme Yöntemiyle Çarpım Tablosu setini birlikte kullanarak çocuklarınızın çarpım tablosuna daha fazla hakim olmasını sağlayabilirsiniz.

Çocuklar için çarpım tablosu daha kolay öğrenilmesini sağlayan Kolay Öğrenme Yöntemiyle Çarpım Tablosu, çocukların severek yapacağı etkinlikler ile dolu olmaktadır. İçerisinde silinebilir tahta ve silinebilir kartlar bulunana bu set ile çocuklarınız çarpım tablosunu öğrenirken zevkli zamanlar geçirecek.

Çocuklar için çarpım tablosu setinin sunmuş olduğu kolay öğrenme yöntemleri ile kısa süre içerisinde ve verimli bir şekilde çarpım tablosunu öğrenecek olan çocuklar ayrıca bu bilgilerini kolaylıkla uygulamaya koyabilecekler. Setin içeresinde yer alan tak çek kontrol paneli ise çocukların verdikleri cevapları kendilerinin kontrol etmesini sağlamaktadır. Bu sayede çocukların öze denetimlerinin güçlenmesinde de etkili olan set çocukların öğrenme eyleminden zevk almasını da sağlayarak öğrenmeye daha açık hale gelmelerini sağlamaktadır.

Serinin içerisinde yer alan çocuklar için çarpım tablosu aktivite kartları çift taraflı olmaktadır. Kartların her yüzünde farklı soru tiplerine yer verilmiştir. Kartlarda yer alan soru tipleri içerisinde mantık ve muhakeme, zihinden pratik işlem soruları, düşünme becerisi, zeka gelişimi, dikkat ve odaklanma gibi gelişim alanları bulunmaktadır.

6-10 yaş arasındaki çocuklar için uygun olan setin içeriğinde ise şunlar bulunmaktadır.

*144 aktivite
*Tak çek kontrol panelli kutu
*72 görev kartı
* Yaz sil kalem
* Yedi Günde Çarpım Tablosu

Dikkat Atölyesi çocukların her alanda gelişmesini destekleyen birçok oyun, kitap ve aktiviteleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu felsefesinin içerisinde çocuklara sunmuş olduğu ürünlerden birisi olan Kolay Öğrenme Yöntemiyle ve Yedi Günde Çarpım Tablosu İkili Set ile çocuklar için çarpım tablosu öğrenmeği eğlenceli ve kalıcı hale getirmektedir.

Süper Dâhiler Çarpma İşlemi Oyunu

İki farklı set olarak sunulan Süper Dâhiler Çarpma İşlemi Oyunu’nun ilk seti 2 ile 5 arasındaki sayıların çarpım tablosunu öğretirken ikinci seti ise 6 ile 9 arasındaki sayıları öğretmek üzere tasarlanmıştır. 7 yaş ve üzerindeki çocuklar için çarpım tablosu oyun ile öğretmeyi amaçlayan bu oyunlar ilse çocuklar kolay ve eğlenceli bir şekilde çarpım tablosunu öğrenmektedir.

Bir kişi ile oynanabileceği gibi 6 kişiye kadar grup halinde de oynanabilen bu oyun sayesinde sadece bireysel çalışmalar için değil aynı zamanda sınıf için çalışmalarda da kullanılabilen bir envanterdir. İşlem kartları ile sonuç kartları içeren bu oyunun temel prensibi ise işlem kartları ile doğru sonuç kartlarının hızlı bir şekilde eşleştirilmesidir. En hızlı ve doğru eşleştirmeyi yapan ise oyunun galibi olmaktadır.

Süper Dâhiler Çarpma Oyunu ile çocuklar sade çarpım tablosunu öğrenmekle kalmaz aynı zamanda işlem hızını da arttırırlar. Bunun yanında çocukların problem çözme becerisini kazandıran oyun, çocukların dikkat ve odaklanma becerilerini de güçlendirmektedir. Son olarak bu oyun ile çocukların görsel algılarının da güçlenmesi desteklenmektedir.

Süper Dâhiler Çarpım Tablosu Dörtlü Set

Çocukların çarpım tablosunu hızlı bir şekilde öğrenebilmeleri ve bu becerilerini en iyi şekilde hayata geçirebilmelerini sağlayan Süper Dâhiler Çarpım Tablosu Dörtlü Set ile çocuklar için çarpım tablosu öğrenmek son derece eğlenceli olacaktır. Eğlenerek öğrenmenin çocuklara kazandıracağı en büyük artı değer ise öğrenmenin ne kadar eğlenceli bir eylem olduğunu farkına varmalarıdır. Bu durum çocukların tüm hayatları üzerinde etkili olacağı gibi özellikle okullarındaki derelerinde öğrenmeye daha istekli olmalarını sağlayacaktır.

Çocuklar için çarpım tablosu setin içerisinde öncelikle Kolay Öğrenme Yöntemiyle Tak Çek Kontrol Panelli Çarpım Tablosu yer almaktadır. Çocukların kendi kendilerini cevaplarını kontrol etmelerine izin veren bu set aynı zamanda farklı soru tiplerine ev sahipliği yapması sayesinde çocukların birçok farklı alandaki becerilerinin gelişmesini de sağlamaktadır.

Çocuklar için çarpım tablosu setin içerisinde yer alan bir başka eğlenceli ve çocuklar için çarpım tablosu öğretici kitap ise Zeka Sorularıyla Yedi Günde Çarpım Tablosu Olmaktadır. 0 ile 12 arasında yer alan sayıların çarpımlarını çarpıcı zeka soruları ile öğreten bu kitabın içerisinde yer allan eğlenceli aktiviteler sayesinde çocuklar çarpım tablosunu öğrenirken aynı zamanda sorulara verdikleri doğru cevapla sayesinde de özgüvenlerinin gelişmesini destekleyecektir.

Çocuklar için çarpım tablosu setin içerisinde Süper Dâhiler Çarpma İşlemi Oyunları yer almaktadır. Bu oyunlar çocukların hem tek başına hem de arkadaşları ile çarpım tablosunu daha eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini ve işlem hızlarını arttırmalarını sağlayacaktır.

Dikkat Atölyesi tarafından sunulan çocuklar için çarpım tablosu seçenekleri ile çocuklarınızın eğitim hayatlarında en zorlandıkları konulardan birisi olan çarpım tablosunu kolay, etkin ve eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini destekleyebilirsiniz.

7 yaş çocuklar için çarpım tablosu, 8 yaş çocuklar için çarpım tablosu, 9 yaş çocuklar için çarpım tablosu

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.